Elisa on se tyyppi, joka saa asiat tapahtumaan

Sä tiedät sen kylmäävän innostuksen ja kauhun sekaisen tunteen, kun olet aloittamassa jotain uutta ja painat itsesi taas upoksiin syvään päähän. Ensin on pilkkopimeää ja kylmää, kun jalat etsivät pohjaa. Ei helkkari soikoon, miksi taas? Mutta kun pää puskee pinnan läpi ja keuhkot saavat ilmaa, tiedät voittaneesi.

Eikä kestä kuin hetki, kun taas huomaan heittäytyväni. Sillä kun edellinen on ylitetty, haen elämääni uuden haasteen. Entistä isomman, edellistä vaikeamman. Palan kirkkaimmalla liekillä, kun minulla on riittävän kovia tavoitteita saavutettavaksi ja tarpeeksi monimutkaisia asioita valloitettavaksi.

Liittolaiseni ovat sanat, joiden avulla saan asioita tapahtumaan. Muutan juonien kulkua, saan aikaan tekoja, sytytän liekkejä. Koska uskon sanojen vaikuttavan elämäämme merkittävästi, kannan omistani myös vastuuta. Ellen seiso niiden takana, en suostu niitä kirjoittamaankaan.

Sen sijaan hyvien asioiden puolesta sytyn ja silloin valjastan kaikki sanani ja koko päämäärätietoisen tarmoni asioiden eteenpäin viemiseksi. Minuun voi luottaa kuin peruskallioon – vahtivuorollani asiat tulevat tehdyiksi ja tuli palaa.

Mihin sytytämme seuraavan roihun?

Elisa Heikura

Elisa Heikura, s. 1987
Filosofian maisteri
Copywriter

etunimi@etunimisukunimi.fi
+358 41 435 9191

LinkedIn
Twitter